Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan megjelenik Mark Tremonti szólóbandájának második lemeze

0113tremoMár a következő időszakban megjelenik Mark Tremonti szólózenekarának második albuma. A 2012-es All I Was folytatásának címe egyelőre nem ismert, de Wolfgang Van Halen továbbra is a csapat tagja.

„A lemez kész”, mondta az American Forces Networknek az anyagról a csapat dobosa, Garrett Whitlock. „A felvételeket befejeztük, Elvis Baskette, a producerünk megkeverte, és Ted Jensen lesz majd felelős a maszterelésért. Azt hiszem, ez a jövő héten indul. Szóval a hónap végére biztosan teljesen készen lesz az album. Szóval ha a borítót meg ezeket leszámítjuk, most már lassan tényleg a munkálatok végére érünk.”

A címről még nem született döntés, de a zenekar húsz dalt vett fel a munkálatok során, szóval van miből kiválogatniuk a végső dalokat. Whitlock szerint az irányvonal nem változott, csak egységesebbek, erősebbek a számok, mint legutóbb. A turnécsapathoz képest a tagság is változatlan: a Creed és az Alter Bridge gitárosa, illetve Whitlock mellett Eric Friedman gitáros és Wolfgang Van Halen basszer alkotja a formációt. Megjelenési dátum egyelőre természetesen nincs, de január 31-én, a floridai Orlandóban már lesz egy speciális, zártkörű parti, ahol rajongók hallgathatják meg a kész albumot, így biztosan nincs már olyan messze a kiadás sem.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.