Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hamarosan elkészül Floor Jansenék új albuma

0326revampNoha Floor Jansen az utóbbi időszakban szinte kizárólag a Nightwish révén került be a hírekbe, az énekesnő nem adta fel saját csapata, a Revamp ügyeit sem csak azért, mert kedvezett neki a szerencse tavaly ősszel. A zenekar második albuma gyakorlatilag szinte teljesen kész, és valamikor az év második felében jelenhet meg.

Még márciusban befejezi második albumának felvételi munkálatait a Nightwish turnéénekesnője, Floor Jansen vezette Revamp, akik ezekben a napokban éppen Joost van dern Broek producerrel rögzítenek pár speciális témát a SandLane stúdióban. Ezekben a részekben Floor a Stream Of Passionből ismert Marcela Bovióval és a Textures énekesével, Daniël de Jonghgal közösen énekel különleges, epikus hatású vokálokat. A lemez várhatóan ősszel jön ki majd meg, ezelőtt azonban Floorra még számos fesztiválfellépés vár a nyáron a Nightwish élén is.

A banda első albuma 2010 tavaszán jelent meg a Nuclear Blastnél, a második lemez kiadója egyelőre ismeretlen. A csapatban Floor mellett Arjan Rijnen és Jord Otto gitározik, Jaap Melman a basszer, Ruben Wijga a billentyűs és Matthias Landes dobol.

A Sins című új dal koncertfelvétele alább megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.