Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass meg egy új szerzeményt az Obituarytől!

0617jtInked In Blood címmel meghallgatható egy új Obituary dal koncertfelvétele. John Tardyék már teljes egészében elkészültek új nagylemezükkel, jelenleg éppen az európai fesztiválok színpadait túrják.

Egy Inked In Blood című új számot is játszott a dániai Copenhell fesztiválon június 13-án a death metal egyik császára, a floridai Obituary. A dal a csapat idén várható új, egyelőre még cím nélküli anyagán szerepel majd, és élő változatban alább meghallgatható.

A világ egyik legismertebb death metal csapata utoljára 2009-ben jelentetett meg nagylemezt Darkest Day címmel, azóta a koncertezés mellett elsősorban azzal foglalkoztak, hogy teljes egészében felújítsák saját stúdiójukat, és beszerezzenek minden felszerelést ahhoz, hogy csakis saját maguk készítsék el a folytatást. Az Obituary ősszel a Kickstarteren keresztül finanszíroztatta meg a munkálatokat a rajongókkal: eredetileg 10 ezer dollárt, azaz nagyjából 2,3 millió forintot lőttek be a kampány végcéljaként, ami mindössze másfél nap alatt összejött.

Az Obituaryt hozzánk legközelebb július 22-én, a szlovéniai Tolminban lehet elcsípni a Metaldays fesztiválon. Az album megjelenése valamikor ősszel esedékes a Relapse-nél. A csapat huszonöt éves klasszikus debütjéről, a Slowly We Rotról itt írtunk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 iLane 2014-06-18 14:57
Micsoda buli! :(
Ez nagyon gatya sajnos...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.