Shock!

július 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgass bele a Nile dobmágusának készülő szólóalbumába!

Végre ízelítőt kaptunk a Nile doboszsenije, George Kollias készülő szólóalbumából: a hamarosan ismét Magyarországon játszó zenekar ütőse közzétette a The Passage című dal egy klipjét, amely még hangsúlyozottan nyers demóváltozat. Az itt hallható verzióban gyakorlatilag mindent Kollias ütött fel.

George Kollias jelenleg intenzíven turnézik a Nile legújabb albuma, az At The Gate Of Sethu kapcsán, és jó hír, hogy november 22-én Budapesten is újból fellépnek a Kreator, a Morbid Angel és a Fueled By Fire társaságában. A háttérben azonban Kollias régóta készülő szólólemeze is formálódik, az alábbiakban erről tekinthető meg a The Passage című dal nyers változata. Az ütős élete legdurvább dobolását ígéri az anyagra, amely valamikor a következő hónapokban kaphat napvilágot. „Őrült dobolás lesz ezen a lemezen", mondta az anyagról korábban Kollias. „Úgy odateszem magam, mint még soha korábban, hiszen az ötlet eleve az volt, hogy az egész zene totálisan a dobokra épüljön. Általánosságban véve is komoly figyelmet fordítottam magára a muzsikára, és sikerült meggyőznöm néhányat a világ legjobb gitárosai közül, hogy vendégszerepeljenek pár szóló erejéig a dalokban."

Mivel a keverés Erik Rutan floridai Mana stúdiójában zajlik, és mivel Kollias amúgy is jóban van a Hate Eternal főnökével, Erik gyaníthatóan egy lesz az említett gitárzsenik közül. A lemezen a vendégszereplésektől eltekintve a dobok mellett George játssza a gitár-, basszusgitár- és billentyűs szólamokat, de ő felel az énekért is. Vagyis ez az anyag tényleg szólóalbum lesz, és a tervek szerint a CD mellé egy DVD-t is csapnak majd, amely a felvételeket örökíti meg.

Kollias következő oktató DVD-je, az Intense Metal Drumming 2 szeptember végén jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Koltai Máté 2012-09-11 16:53
Idézet - Aladin:
Ez szép és jó, de ezt már láttuk párszór George. valami új esetleg?


Neked semmi se jó baszki? :D Mégis mit kéne csinálnia, hogyha ebbe jó? Ha jazz albumot adna ki akkor meg az lenne a baj.
Idézet
 
 
+1 #3 Brock Samson 2012-09-11 16:33
Soha nem allitotta se o sem mas, hogy a legvaltozatosab b dolgokat dobolja. Amit csinal es ahogy csinalja az elott viszont le a kalappal.
Idézet
 
 
+2 #2 Kevlar 2012-09-11 15:03
Aladin akkor dobold le jobban bazd meg!
Idézet
 
 
-1 #1 Aladin 2012-09-11 11:50
Ez szép és jó, de ezt már láttuk párszór George. valami új esetleg?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.