Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az Orient Fall első nagylemezét!

Hosszas várakozást követően a napokban debütált a fővárosi Orient Fall bemutatkozó nagylemeze, a Fractals. A tizenhárom számból álló anyag továbbmegy a 2011-es Where The Pressure Of Duty Leaves Off / The Challenge Of Excellence Begins EP által kijelölt összetett, progresszív ösvényen, és alább teljes egészében meghallgatható.

1202orientfall

A lemez keverése és felvételeinek legnagyobb része a gitáros, Erdőhegyi Bálint keze munkáját dicséri, de a hangzás mellett is a zenekar igyekezett szinte mindent maga irányítani és koordinálni. Három különleges vendégénekes is színesíti az új dalokat, így hallható Csongor Bálint a jelenleg átmenetileg szünetre vonult Subscribe soraiból, Kovács Gábor az Orion Dawnból és Földes Anett, akit YouTube csatornája révén ismerhetett meg a közönség az utóbbi években. A zenekari fotók Damokos Attila által készültek, a vizuális megjelenés és az artwork pedig Buzás Dániel és Buzás Krisztián munkája.

A mondanivalóra is nagy hangsúlyt fektető zenekar dalszövegeit is érdemes figyelmesen átolvasni, ugyanis a srácok saját elmondása szerint, bár szigorúan véve a Fractals nem konceptlemez, mégis felfűzhetők a szövegek egy gondolati láncra és a lemezcíméhez illeszkedve összeállnak egy nagyobb egésszé. A digitális terjesztést a GarageLive Records vállalta magára, akihez szintén a napokban szerződött le a fiatal formáció.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 valarmorgulisz 2015-12-02 14:34
Párját ritkító összetett, igényes haza produktum. Várjuk a kritikát. Hátha lesz :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.