Shock!

május 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az Absolutiont a Ghost első élő albumáról!

ghost_cMajdnem teljesen váratlanul koncertlemezzel jelentkezett a Ghost. A zenekar ízelítőnek közzétette az Absolution felvételét a Ceremony And Devotionről, amely a digitális platformokon máris hozzáférhető.

Minimális felvezetéssel jelentette meg december 8-án karrierje első koncertalbumát a svéd Ghost. A Ceremony And Devotion első körben digitális platformokon, az Amazonon és az iTunes-on került forgalomba, a fizikai formátumokra január 19-ig várni kell. Az Absolution élő változata mindenesetre máris meghallgatható.

Nem ez lesz ugyanakkor a maszkos banda egyetlen kiadványa 2018-ban, ugyanis amennyiben hihetünk Tobias Forgének, vagyis Papa Emeritus akárhánynak, szintén jövőre esedékes a zenekar negyedik nagylemeze is. „Évek óta írom a lemezt”, mondta az énekes a CBS Philadelphiának még nyáron az anyagról. „Mint a korábbiakkal is, általában folyamatosan írok, és nagyjából két évvel a megjelenés előtt elkezdem megtervezni, milyen legyen a következő anyag, meg amennyire tőlem telik, azt is, hogy nagyjából az azutáni milyen lesz. Még ha ez jelenleg elég ködös is. De azt már pontosan tudom, milyen lesz a következő. A felvételeket augusztusban kezdjük, de már három-négy éve dolgozom az anyagon.”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 horse80 2017-12-11 22:30
Érdekes, a verzék alatt valahogy a Metallica - Shape Shift jutott eszembe.
Idézet
 
 
#1 FL 2017-12-09 20:11
\m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.