Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg a most előkerült '96-os Dimebag dalt!

Kiadatlan, eddig ismeretlen dal került elő a néhai Pantera gitáristen Dimebag Darrell hagyatékából Twisted címmel, amelyet most fel is használtak egy speciális Dime gördeszka reklámjához. A muzsikus 1996-ban vette fel a nótát, amiben nemcsak gitározik, hanem énekel is.

A Twistedet Dime egykori élettársa, Rita Haney tette most közzé ahhoz a videóhoz, amit a Zakk Wylde könyvét társszerzőként jegyző Eric Hendrikx és a profi gördeszka-versenyző Stone Hendrikx forgatott. „Ezt a témát Dime azután írta, hogy beköltöztünk az új házunkba, amit csak erődként emlegetett", mondta Rita a Revolvernek. „Valamivel a harmincadik születésnapja előtt történt a dolog – innen jött az a sor is, hogy 'I lived the lives of a million men / Yet I ain't even 30 years old'. Amikor megláttam a videót, amit Eric és Stone Hendrikx készített a gördeszkához, egyből ez a dal jutott eszembe, annyira száz százalékosan Dime stílusa... A legkedvesebb emlékeim egyike, amikor először játszotta le nekem a számot, és megkérdezte: hallod? Tiéd az arany! Ezzel az utolsó refrénre célzott, ahol azt énekli, hogy 'Can you feel me in your soul? I've been by your side for 10 long years and I ain't even 30 years old, no!' A mai napig hatalmas mosoly jelenik meg az arcomon, ha meghallom!"

Május 15-én deluxe kiadásban jelenik meg a Pantera klasszikus 1992-es Vulgar Display Of Power albuma, rajta egy eddig kiadatlan korabeli dallal, ami a Piss címet viseli.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.