Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hades: koncert DVD biztosan lesz, lemezről egyelőre nincs hír

2012-ben új DVD-vel jelentkezik a kultikus New York-i power/thrasher Hades. A Live In Germany című kiadvány egyaránt tartalmazza majd Dan Lorenzóék tavalyi Bang Your Head!!! fellépésének, illetve 2000-es wackeni koncertjének anyagát. Új lemezről egyelőre sajnos továbbra sincs szó.

A Live In Germany a Hades történetének harmadik DVD-je lesz a Bootlegged In Boston és a szintén idei Re-United & Re-Ignited után, a gitáros/főnök Lorenzo (a képen) szerint azonban még soha egyik anyagukon nem szerepeltek olyan minőségi élő felvételek, mint ezen az újon, amelyről egy kedvcsináló videó alább már meg is tekinthető.

A zenekar egyelőre nem tervez új stúdiólemezt (pedig ideje lenne, hiszen utoljára 2001-ben adtak ki albumot DamNation címmel), de egy európai koncertjük már biztosan lesz 2012-ben: július 28-án a németországi Brande-Hoernerkirchenben játszanak a Headbangers Open Air Fesztiválon. A fellépés különlegessége, hogy a zenekar csakis első két lemezéről, az 1987-es Resisting Successről és az 1988-as If At First You Don't Succeedről játszik majd. A jelenlegi felállásban Lorenzo mellett Alan Tecchio énekes, Ed Fuhrman gitáros, Kevin Bolembach basszer és Tom Coombs dobos érdekeltek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.