Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha felajánlanák, hogy menjek vissza, nemet kellene mondanom nekik”

0129zetroA héten jelent meg a Hatriot második lemeze, a Dawn Of The New Centurion, és Zetro Souza – a néhány évvel ezelőtti állapotokhoz képest – ma már egyáltalán nem vágyik vissza korábbi zenekarába, az Exodusba.

„Azokat a kijelentéseket felfújták”, utalt vissza Zetro azon elhíresült nyilatkozataira, amelyekben hibának minősítette az Exodusból történt kilépését, és megpendítette, hogy szívesen visszatérne a Bay Area thrasherek soraiba. „Olvastam úgy egy hónapja egy interjút Slashsel, ahol nagyon jól leírta a helyzetet: az új Guns N’ Roses nagyszerű, de nem az ő Guns N’ Roses-a. Ugyanígy a mostani Exodus sem az én Exodusom, és nem is Paul Baloff Exodusa. Visszalépés lenne, ha visszamennék. Hogy szeretem-e énekelni azokat a nótákat? Naná, a rajongók kedvéért nagyszerű lenne. Éppen ezért játszunk párat a Hatriottel is. Rengeteget dolgoztam ezen a zenekaron, itt mindent úgy intézhetek, ahogy nekem tetszik. Ha most felajánlanák, hogy menjek vissza, nemet kellene mondanom nekik.”

Souza ennek ellenére továbbra is jóban van volt kollégáival. „Pár hete Oaklandben Robb Flynn szervezett egy jótékonysági koncertet egy ismerősének, aki balesetet szenvedett. Van egy AC/DZ nevű AC/DC tribute csapatom, mi nyitottuk a bulit, és Gary Holt is ott volt. Remekül elbeszélgettünk – és ennek így is kell lennie. Mondta, hogy hallotta, hogy ott leszek, és mindenképpen meg is akart keresni. Nekem senkivel nincs semmiféle problémám. Mindenkivel kijövök, és senkiről sem tudok rosszakat mondani.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.