Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha a helyiségben mindenki feketét visel, én rózsaszínbe akarok öltözni”

Us Against The World címmel ismét új dallal jelentkezett a norvég Shining. A zenekar legutóbb öt éve hozott ki friss nagylemezt.

0520shining

Us Against The World a címe a norvég dzsesszblacker Shining új single-jének. A szám már a negyedik friss darab a stílushatárokat felrúgó csapattól a Slaughter, az IDGAF (tehát I Don’t Give A Fuck) és a KMA, tehát Kiss My Ass után az elmúlt időszakban, utolsó nagylemezük 2018-ban jött ki Animal címmel. „Örök ellenálló vagyok – mondja a számról Jørgen Munkeby, a banda agytrösztje. – Ha a helyiségben mindenki feketét visel, én rózsaszínbe akarok öltözni. Ha mindenki ugyanazt csinálja, én pont az ellenkezőjét akarom tenni. Az, hogy ilyen vagyok, egyértelműen a zenémet is alapvetően formálta a pályám során. Mintha folyamatosan harcban álltam volna a világgal. Ez a szám pedig épp erről szól: összefoglalja, mi hajt előre.”

A Shining október 6-án az Analog Music Hallban lép fel a Maraton társaságában. Részletek itt. A Shining legutóbb 2018 decemberében járt nálunk az Alithia társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.