Shock!

szeptember 29.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyorsan megunta a tétlenséget a The Black Crowes

Amolyan speciális karácsonyi ajándékként jelentette be visszatérését a The Black Crowes, akik pár éve előre meg nem határozott hosszúságú szünetre vonultak. A zenekar márciusban Nagy-Britanniában kezdi meg a koncertezést, amit amerikai turné követ, és egy grandiózus élő album bakelit kiadása is fűszerez.

2013-ban ismét életre kel a The Black Crowes, akik utoljára 2010-ben léptek színpadra, és ezt követően előre meg nem határozott hosszúságú szünetre vonultak. A zenekar igyekezett hangsúlyozni, hogy ezúttal nem feszültségek állnak a döntés hátterében, mint 2002-től 2005-ig tartó feloszlásuk alkalmával, de erre azért az előtörténetük ismeretében senki sem mert volna fogadásokat kötni... A mostani felállásban a Robinson testvérek, az énekes Chris és a gitáros Rich mellett Steve Gorman dobos, Sven Pipien basszusgitáros és Adam MacDougall billentyűs zenél, de egy Jackie Greene nevű gitáros is csatlakozott a varjakhoz.

A zenekar bemelegítő turnéja március 24-én startol Manchesterben, majd pár angol dátum után egészen májusig az Egyesült Államokban koncerteznek. Ezzel párhuzamosan, március 19-én a zenekar Wiser For The Time címen monstre élő albumot jelentet meg a Silver Arrow és a Megaforce közös kiadásában, rajta huszonhat dal felvételével. Ezeket 2010-ben rögzítették, amikor egymás után öt zsúfolásig teltházas New York-i koncertet adtak. A korábban soha, semmilyen formában meg nem jelent anyag nagyrésze, tizenöt dal akusztikus formát ölt. A kiadvány kizárólag négy bakeliten, illetve digitális formátumban lesz hozzáférhető.

 

Hozzászólások 

 
-6 #1 TelekiPál 2012-12-28 10:43
A kép alapján ez is ilyen hippi-lószar zene?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.