Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Győri Concerto For Group And Orchestra Bruce Dickinsonnal és Roger Gloverrel

November 5-én elvileg Győrben csendül majd fel Jon Lord és a Deep Purple Concerto For Group And Orchestra alapműve. Az előadáshoz Bruce Dickinson és Roger Glover is hozzáteszi majd a magáét.

0726lord

Egyelőre krónikus információhiányban szenvedünk (az egyetlen forrás a fenti, meglehetősen hevenyészett flyer, amely azonban a néhai Jon Lord hivatalos felületein jelent meg), de e héttől elvileg jegyeket is lehet már majd kapni egy november 5-ei győri koncertre, ahol Jon Lord legendás Concerto For Group And Orchestra műve csendül majd fel a Győri Szimfonikusok előadásában, akikhez a jeles alkalomra nem kisebb nevek csatlakoznak majd, mint Bruce Dickinson és Roger Glover, illetve Kaitner Z. Doka gitáros (Jon Lord, Ian Paice, Don Airey) és Bernhard Welz dobos (Jon Lord, Don Airey). A buli tényét is utóbbi hozta nyilvánosságra. Paul Mann karmester, a 2012-ben elhunyt Lord egykori közeli barátja szintén tiszteletét teszi majd.

Hasonló előadásra – szintén Dickinson és Mann részvételével – legutóbb két éve került sor a kanadai Quebecben. További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 Eugen 2021-07-26 08:31
Lesz ez olyan jó, mint a budaörsi Guns N' Roses.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.