Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyomortáji rákos megbetegedéssel kezelik Tom Huntingot

Laphámsejtes karcinómát diagnosztizáltak Tom Huntingnál. Az Exodus 56 éves dobosa megkezdte a kemoterápiát.

0414tom

Közleményben jelentette be daganatos betegségét Tom Hunting. Az Exodus dobosánál februárban diagnosztizálták a gyomra felső részén keletkezett tumort, és a napokban megkezdődött a kemoterápiás kezelés is. Tom saját bevallása szerint fizikailag jól érzi magát, és eltökélt, hogy legyőzze a betegséget. „Úgy verem majd szét ezt, mint egy kibaszott pergődobbal tenném, ha pénzzel lógna nekem", mondja. „Nagyszerű orvosaim vannak, és annyian állnak mögöttem, ami már önmagában felér egy hadsereggel. Készen állok a harcra! Bőven akad idén ünnepelnivalónk egy karrier-definiáló nagylemez megjelenésével és az azt követő turnékkal. Alig várom, hogy mind halljátok, és még izgatottabban várom a koncerteket. Hamarosan találkozunk!"

A szóban forgó daganat gyomortáji kialakulásának esélye nagyon ritka, a gyomor rákos elváltozásainak mindössze 0,04-0,07 százalékát teszi ki világviszonylatban. Noha a mély, nagy kiterjedésű, áttétes esetekben nem zárhatók ki ezek sem, a laphámsejtes karcinóma csak ritkán jár végzetes következményekkel.

Az Exodus új lemeze, a hét év után megjelenő Persona Non Grata megjelenése valamikor nyáron várható a Nuclear Blastnél.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tulus 2021-04-14 19:31
Szegény :( Nagyon remélem, hogy túléli :(
Idézet
 
 
#2 CChutney 2021-04-14 12:16
Idézet - írtózatos:
Jól beszél, így kell hozzáállni, de ezt a mondtot nem tudom értelmezni: Úgy verem majd agyon ezt, mint egy kibaszott pergődobbal tenném, ha pénzzel lógna nekem"


Van az angolban egy kifejezés, amit tényleg nagyjából úgy lehet lefordítani, hogy úgy megverem, mintha tartozna nekem, vagyis nagyon. Ezt gondolom dobos mivolta okán kombinálta azzal, hogy a pergődobot már alapból eléggé verni szokta.
Idézet
 
 
#1 írtózatos 2021-04-14 09:43
Jól beszél, így kell hozzáállni, de ezt a mondtot nem tudom értelmezni: Úgy verem majd agyon ezt, mint egy kibaszott pergődobbal tenném, ha pénzzel lógna nekem"
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.