Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyermekáldás miatt hagyja ki a Szigetet Fieldy

A basszusgitáros – és első számú főnök – Reggie Arvizu, azaz Fieldy nélkül lép fel a Korn augusztus 9-én a Szigeten, mivel a muzsikus és neje gyermeket várnak a szóban forgó időszakra. A zenekart a Mudvayne bőgőse, Ryan Martinie segíti majd ki az aktuális európai bulikon.

Fieldy és harmadik felesége, Dena Beber 2006 tavaszán mondták ki a boldogító igent, és eddig egy gyermekük született: Israel 2007-ben látta meg a napvilágot, de a basszernek egyébként van két lánya a második házasságából is. A pár második közös gyermeke augusztusban várható, így Fieldy úgy döntött, inkább párjával marad ezekben a hetekben, és nem is jön át Európába a Kornnal az ehavi fesztiválbulikra. Ebből adódóan tehát a Szigeten sem lesz ott, ahol a nyitó metalnapot leszámítva gyakorlatilag csak a Korn, a Ministry és az Amon Amarth képviselik a súlyosabb zenéket. Fieldy helyettese az aktuális fellépéseken a Mudvayne basszusgitárosa, Ryan Martinie lesz majd.

A Korn szeptember 4-én új koncertvideóval jelentkezik The Path Of Totality Tour – Live At The Hollywood Palladium címmel, ami egy tavaly decemberi fellépésen készült, és annak hanganyagát is tartalmazza majd egy külön CD-n. A Sziget után Jonathan Davis énekes DJ-inkarnációját, J Devilt december 8-án Bécsben is el lehet majd csípni Rob Zombie és a Marilyn Manson közös koncertje előtt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.