Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyermekáldás miatt csúszik a Within Temptation turnéja

Változatlanul márciusban esedékes a Within Temptation új albuma, a holland zenekar azonban teljes tervezett Európa-turnéját eltolta 2011 őszére, az énekesnő Sharon den Adel és férje, a gitáros Robert Westerholt ugyanis harmadik gyermeküket várják. Az elhalasztott koncertsorozat hosszabb lesz az eredetileg leszervezett körnél. Magyar dátumról egyelőre nem tudni.

„Őszintén szólva nem terveztük ezt a babát, de nagyon boldogok vagyunk", nyilatkozta Sharon den Adel, aki ugyanakkor megerősítette: a Within Temptation következő albumának megjelenési dátuma ettől még nem változik, az továbbra is jövő év márciusában esedékes. „A lemezt felvettük, jelenleg éppen keverik a dalokat, a kiadási előkészületek is teljes gőzzel zajlanak. A turnét azonban muszáj volt átszerveznünk, mert a terhességem utolsó hónapjaiban egyszerűen képtelen lennék levezényelni egy jó show-t. Az előző terhességeim alatti komplikációk szintén óva intenek, hiszen a kicsi számára és számomra is veszélyes lenne túlságosan aktívnak lenni ebben az időszakban."

Pontosan nem ismeretes, Sharon mikorra várja gyermekét. A párnak már van egy ötéves lánya és egy másfél éves fia.

A turné tehát nem marad el, csak későbbre tolódik, a jelenlegi állás szerint szeptember 21-én indul. Jó hír, hogy ez az elhalasztott kör nem kevesebb, mint tizenkét állomással lesz hosszabb az eredetileg tervezettnél, mivel a meghirdetett dátumokra annyira jól fogytak a jegyek, hogy több bulit nagyobb helyre kellett tenni. A már megváltott belépők érvényesek a későbbi alkalmakra is.

Az új Within Temptation album címe The Unforgiving lesz, Európában a Sony, a világ többi részén a Roadrunner gondozza majd. Érdekesség, hogy ez a holland metalosok első konceptlemeze, melynek teljes artworkjéért és sztorija egy részéért is a képregényrajzoló Romano Molenaar felel majd. Ő korábban többek között az X-Men sorozatban is érintett volt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.