Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N’ Roses: itt a November Rain szimfonikusokkal kibővített, friss változata

Nagyszabású újrakiadást kap a Guns N’ Roses két Use Your Illusion nagylemeze. A box setre összesen hatvanhárom kiadatlan felvétel kerül, amelyek közül most a November Rain felfrissített hangzású változatát mutatták be.

1105nov

November 11-én adja ki a UME/Geffen a Guns N’ Roses Use Your Illusion albumainak díszcsomagolt új változatait, méghozzá számos érdekességgel és kiadatlan ritkasággal. A Use Your Illusion I & II Super Deluxe címen futó csomag legkiterjedtebb változatára összesen kilencvenhét dal kerül fel, amelyek közül hatvanhármat még sosem jelentettek meg hivatalosan. A két nagylemez minden kiadási variációban remaszterelt formában kap majd helyet, és természetesen a fizikai hordozók mellett a streamfelületeken, illetve digitális letöltésként is beszerezhető majd a kiadvány.

0921guns

A stúdióalbumok melletti egyik fő vonzerő egy 1991. május 16-án, a New York-i Ritz Theatre-ben rögzített teljes koncertanyag Live In New York címmel, még Izzy Stradlinnel a gitáron, amely Blu-rayen is helyet kap a pakkban. Az 1992. január 25-én felvett Live In Las Vegason már Gilby Clarke játéka hallható. Hihetetlen, de igaz: ezek az első teljes, hivatalosan kiadott audió-koncertfelvételek a zenekar akkori aktuális turnéjáról, ugyanakkor nem merül ki ennyiben az élő bónuszok köre, mert helyet kap a gyűjteményben számos egyéb szám is a harminc évvel ezelőtti körútról, További érdekességet jelent a November Rain frissen átgenerálozott, ötvenfős nagyzenekarral kibővített új változata is, amelyhez a szimfonikus részeket tavaly rögzítették. Emellett természetesen a legcombosabb összeállítás vásárói keményborítós könyvnek és számos egyéb relikviának is örülhetnek majd.

A November Rain említett friss változata alább megtekinthető, a klasszikus kliphez hozzákeverve. Emellett a You Could Be Mine ritzes felvételét és a Double Talkin’ Jive Las Vegas-i változatát is meg lehet hallgatni a kiadványról.

 

Hozzászólások 

 
#4 Eugen 2022-11-07 10:19
Na erre mit lép Pataky Attila?
Idézet
 
 
#3 Scarecrow 2022-11-05 16:16
A színpadiasság ódája ez, de k*rva nagy szám még mindig.
Idézet
 
 
#2 bogar 2022-11-05 13:05
Remélem, hogy a videóból is lesz alternatív változat! Szeretném megnézni, hogy a csávó az emeletes torta helyett mondjuk egy tálca almás pitét borít fel.
Idézet
 
 
#1 Tuonela 2022-11-05 08:34
És ne feledjük, hogy az új November Rain verziót Steven Wilson keverte, aki szokás szerint ismét kiváló munkát végzett!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.