Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guitarists Playing Guitars: egy számban teker Gary Holt és James Murphy

0830oldrakeHa nem hallottad még egy dalban Gary Holtot, az Exodus és a Slayer gitárosát James Murphyvel, a Testament, a Death és a Disincarnate virtuózával, nem benned van a hiba, a páros ugyanis sosem dolgozott együtt. Most azonban megtörtént a nagy esemény: az Evile ex-gitárosának, Ol Drake-nek első nyilvánosságra hozott szólódalában vendégeskednek.

Old Rake címmel jelenik meg június 22-én az Evile volt gitárosának, Ol Drake-nek első szólólemeze az Earache gondozásában, amely az előzetes nyilatkozatok szerint korántsem valami thrashes zúzda lesz, hanem egy számtalan különböző stílusba belekapó, instrumentális gitárorgia, amelyen a legdurvább tekerésektől kezdve a komolyzenei hatásokon át egészen az akusztikus pillanatokig minden megtalálható. Az első dal, amelynek stílszerűen Guitarists Playing Guitars a címe, Gary Holt és James Murphy vendégeskedésével készült, de egy kevésbé ismert figura, a Sylosisban pengető Josh Middleton is teker benne egyet. A dobokat a Fear Factory ütőse, Mike Heller játszotta fel, ő egyébként az egész lemezt bevállalta.

Drake azt mondja, a Guitarists Play Guitarsból nem kell különösebb következtetéseket levonni a lemez általános irányultságára vonatkozóan, tényleg nem minden dal ilyen. A számot itt lehet meghallgatni, de regisztrálni kell hozzá (ezt azonban ne spórold meg, a Spotifyt csakis ajánlani tudjuk).

 

Hozzászólások 

 
#1 Jézus 2015-04-21 19:14
Nekem egész nap azt mondja ez a marhaság, hogy az én országomban nem érhető el a Spotify. A tietekben elérhető?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.