Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grohl, Randy, Max, Pepper, Agell és további nagy nevek Mullin és Dean projektjében

0509randycocTeenage Time Killer névre hallgat az a projekt, amelynek két szellemi atyja a Corrosion Of Conformity ritmusszekciója, azaz Mike Dean basszer/énekes és Reed Mullin dobos. A hamarosan megjelenő hardcore/crossover lemezen illusztris vendégek egész sora teszi tiszteletét.

Dave Grohl kaliforniai stúdiójában rögzítette a Teenage Time Killer projekt lemezét Mike Dean és Reed Mullin, akiknek egyelőre nem tudni, pontosan milyen terveik vannak az anyaggal, az azonban biztos, hogy a vendégek listájának összeállítása közben nem kispályáztak. A dalokban ennek megfelelően felbukkan majd maga Grohl, Max Cavalera, Jello Biafra, Randy Blythe (Lamb Of God), Tommy Victor (Prong), Doyle Wolfgang Von Frankenstein (Misfits), Keith Morris (Black Flag, Circle Jerks) és Tony Foresta (Municipal Waste), de a friss stúdiófelvételen emberemlékezet óta nem hallott Sacred Reich frontembert, Phil Rindot is rávették egy kis üvöltözésre. További érdekesség, hogy a C.O.C. egykori tagságából mind Karl Agell, a klasszikus Blind album énekese, mind Pepper Keenan szerepel az albumon.

Túl sok mindent egyelőre még a fentiekkel együtt sem lehet tudni a projektől, annyi bizonyos, hogy Randy Blythe egy Hang Out To Dry című dalban énekel, amelyet ő maga korábban old school hardcore/thrashként jellemzett. „Az Animosity lemez óriási hatást gyakorolt rám", mondta az együttműködésről az énekes még tavasszal. „Konkrétan az ott hallható dalok voltak az első üvöltő énekkel ellátott számok, amiket valaha is megpróbáltam elénekelni. Reed Mullinnak volt egy száma, amire azt szerette volna, ha én írok szöveget, és fel is éneklem, így eleget is tettem a kérésének. A dal címe Hung Out To Dry. Igazi old school C.O.C.-féle thrash punk, és én is odatettem magam benne. Rohadt gyors! Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy velük dolgozhattam. A hangszeres részeket Dave Grohl stúdiójában rögzítettük, és később maga Grohl is hozzáad majd pár gitársávot a nótához, ami szintén nagyon jó!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.