Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grandiózus bakelit boxban jön ki a Strapping Young Lad életműve

0322sylÁprilis 17-én speciális, exkluzív bakelit box setet jelentet meg a finn Blood Music, benne Devin Townsend rég tetszhalálra kárhoztatott egykori kultikus extrém metal projektje, a Strapping Young Lad öt stúdiólemezével, illetve egy extra koronggal, rajta a banda soralbumokon meg nem jelent felvételeivel.

A gigászi kiadvány összesen hét bakelitet rejt majd, benne a Heavy As A Really Heavy Thing, a City, a Strapping Young Lad, az Alien és a The New Black albumokkal. Ezek közül eddig kizárólag a City és az Alien jött ki korábban vinyl formátumban, de akkor is mindössze ötszáz példányban, amik azóta már természetesen el is fogytak. A Blood Music ezek mellett egy extra lemezt szentel a Strapping Young Lad különlegességeinek, amik nem jelentek meg a soralbumokon, de állítólag egyéb extrák is lesznek a csomagban.

Devin Townsend jó néhány éve talonba tette egykori szélsőséges metal projektje dalait a koncertműsorban, mivel azok élete egy olyan periódusához kötődnek, amelytől személyes szinten igyekszik minél távolabb kerülni. Kivételt legutóbb csupán október 27-én, a londoni Roundhouse-ban tett, méghozzá egy DVD felvételi munkálatai kedvéért: a színpadon a Strapping Young Lad egykori gitárosa, Jed Simon is csatlakozott Devinhez a régi klasszikusok felidézése erejéig.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.