Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gőzhenger az A38-on: együtt érkezik Aldrich, Devin és Tichy

Steamroller névre hallgat az a power-trió, amely október 2-án lép fel Budapesten, az A38 Hajón. Mindez egyelőre nem hangzik annyira érdekesen, de ha eláruljuk, kik alkotják a formációt, már egyből jobb a helyzet: Doug Aldrich gitáros, illetve két társa a Whitesnake-ből, azaz Brian Tichy dobos és Michael Devin basszusgitáros.

A Whitesnake egyelőre szünetet tart a tavalyi nagysikerű Forevermore lemez és annak Budapestet is elért turnéja után, ám a banda tagjai David Coverdale-t leszámítva aligha engedhetik meg maguknak, hogy tétlenül üljenek, és emellett ugyebár igazi zenefanatikusok is mind. Ennek jegyében kezdett el zenélgetni különböző hangszerbemutatókon Doug Aldrich gitáros, Brian Tichy dobos és Michael Devin basszer, akik a kezdeti időkben Wrecking Crewként futottak, de ősszel már a jelenleg is használatos Steamroller név alatt turnézzák körbe Európát.

A formáció feldolgozásokkal, saját szerzeményekkel és meglepetésekkel érkezik majd Budapestre október 2-án, a helyszín az A38 Hajó lesz. További részletek hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2012-06-21 12:41
A francba! Ezt is meg kell nézni. ,,Álljanak már le" a koncertszervező k, mert lassan az egész fizetés elmegy a jegyekre, lemezekre. :)
Egy Rush-t jövőre azért még elhozhatnának!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.