Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

God Forbid: Equilibrium címmel március végén jön az új anyag

Equilibrium címmel jelenik meg március 26-án a New Jersey-i God Forbid új nagylemeze a Victory Recordsnál, amelyet Doc Coyle gitáros fogós, feszes albumként jellemez. Állítólag a banda eddigi legdallamosabb dalai is itt kaptak helyet.

„Arra koncentráltunk, hogy feszes, fogós metal nótákat írjunk”, mondja az anyagról Coyle. „Akad itt néhány tényleg gyors, szupersúlyos, groove-os téma, néhány pedig a legragadósabb, legdallamosabb szerzemények közé tartozik, amiket valaha is írtunk. Modern, de organikus megszólalású albumot akartunk készíteni, ami ugyanakkor elcsípi a zenekar élő intenzitását is. Hatalmas lett a hangzás! Ami pedig a címet illeti, az mindent elmond az egész lemez témájáról: arról szól az anyag, amint megtalálod a kiutat, miután elvesztél. A szövegek nagyon mély, személyes jelentéssel bírnak, és a mindennapi élet küzdelmeiről mesélnek, illetve arról, mi is kell ahhoz, hogy kitarts és kövesd az álmaidat.”

A 2009-es Earthsblood mestermű utódjának megírásából a csapatba alaposan beilleszkedett új gitáros, a Himsából ismert Matt Wicklund is aktívan belefolyt. A producer Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Trivium, Devildriver) volt, a keverésért pedig Jens Bogren (Paradise Lost, Opeth, Amon Amarth satöbbi) felelt. Az énekproducer a Charred Walls Of The Damned gitárosaként is nagyot alakító Jason Suecof volt.

Egy friss God Forbid dal, a Where We Come From demóverziója alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Zsolt 2012-02-15 11:57
jó ez a szám:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.