Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

George Lynch végre megírta a Mr. Scary második részét

Júniusban kerül a boltokba George Lynch következő szólólemeze, a Kill All Control. Az album eredetileg a legendás ex-Dokken és Lynch Mob gitáros modern rock/metal projektje, a Souls Of We második anyagának indult, de a munka menet közben más irányba fordult. Jó hír, hogy végre felkerül a kiadványra a Lynch névjegyének számító '87-es instrumentális téma, a Mr. Scary folytatása is.

Lynch szerint a munkának elsősorban a Powerman 5000 dobosa, Adrian Ost bevonása szabott új irányt, noha a lemezen az a London LeGrand is énekel, aki a Souls Of We-ben is érintett, korábban pedig a Nikki Sixx- és Tracii Guns-féle Brides Of Destructionben bukkant fel. A gitáros saját bevallása alapján olyannyira kreatív formában volt, hogy a lemez nagyrésze mindösszesen tíz nap alatt állt össze. A Kill All Controlon olyan vendégek bukkannak fel, mint Marc Torien (BulletBoys), Keith St. John (Burning Rain, Montrose) vagy Fred Coury (Cinderella). Utóbbi az 1987-es Mr. Scary dal folytatásában, a Son Of Scaryben dobol, amit George rajongói hosszú évek óta várnak.

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

1. Kill All Control
2. Brank New Day
3. Done
4. Flys On The Wall
5. Wicked Witch
6. Man On Fire
7. Voices In My Head
8. Resurrect
9. Here Comes The Sun
10. My Enemy
11. Son of Scary

George emellett még erre az évre ígéri a Lynch Mob legutóbbi albuma, a Smoke And Mirrors folytatását is. A gitáros tavaly ősszel végre Budapesten is fellépett, bár az akkori fogadtatás ismeretében abban azért inkább nem reménykedünk, hogy ismét tiszteletét teszi Magyarországon...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.