Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gary Holt segíti ki a Slayert Hanneman lábadozása alatt

Gary Holt, az Exodus gitárosa segíti ki élőben a Slayert, amíg Jeff Hanneman otthon lábadozik. Jeff jobb karját húsfaló baktériumok támadták meg, ezért sebészeti beavatkozásra volt szüksége, és még hátra is vannak nála bizonyos kezelések, így egyelőre nem tud színpadra állni. Holt első körben öt ausztrál dátum erejéig áll színpadra a bandával.

A Slayer egyelőre nem tett közzé bővebb külön nyilatkozatot Gary Holt csatlakozása kapcsán, de mivel gyorsan kellett dönteni, a választás egy cseppet sem meglepő: a gitáros a thrash műfaj egyik legjobbja, veterán és régi cimbora, ráadásul az Exodus éppen nem turnézik, így rá is ér.

„Jeff a testvérünk, majdnem harminc éve barátok vagyunk és közösen zenélünk", mondta Tom Araya énekes/basszusgitáros Hanneman betegsége kapcsán. „Azt szeretnénk, ha olyan gyorsan meggyógyulna, ahogy csak lehetséges." „Azok után, ami tavaly történt, mindnyájan egyetértettünk abban, hogy nem okozhatunk ismét csalódást a rajongóinknak", utalt Kerry King gitáros Araya tavaly januári hátoperációjára, melynek következtében a Slayer több 2009-es és 2010-es koncertet lemondani kényszerült. „Maga Jeff is száz százalékosan helyeselte ezt a döntést, vagyis a terveknek megfelelően turnézunk majd. Jelen pillanatban nem tudjuk pontosan megmondani, mikor térhet vissza közénk, de amint erre lehetősége lesz, azonnal visszajön. Alig várjuk, hogy jobban legyen, és visszatolja a seggét az útra!"

A Slayer először február 26-án áll színpadra az átmeneti felállással az ausztráliai Soundwave fesztiválturné keretében. Egyelőre nem tudni, hogy Hanneman részt vehet-e például a banda tavaszi European Carnage turnéján, ahol a Megadeth-tel közösen játszanak majd. A körút április 8-án éri el Budapestet, a Papp László Sportarénát.

A Slayer klasszikus Seasons In The Abyss lemezéről itt írtunk. Gary Holttal készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Guest 2011-02-16 15:02
Gary Holt a lehető legjobb választás.
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-02-16 07:45
jó megfejtés még marty friedman lehetet volna ilyen jó
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.