Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Garantálom, hogy ez a lemez mindenkit kiüt majd”

0506bachTeljesen elkészült új szólóalbumának munkálataival Sebastian Bach. A Skid Row volt énekese ismét Bob Marlette producerrel dolgozott az anyagon, amelynek megírásában olyan nagyvadak vettek részt, mint Steve Stevens, John 5 és Duff McKagan.

„Garantálom, hogy ez a lemez mindenkit kiüt majd”, mondja Bach az albumról. „Nem is lehetnék boldogabb vagy büszkébb erre az albumra, alig várom, hogy mindenki hallhassa!” Az albumnak már a címe is megvan, ezt azonban Sebastian egyelőre még nem árulta el. Azt azonban már tudni lehet, hogy a borítót az a Richard Villa készíti majd, aki például a legutóbbi Black Veil Brides album artworkjéért is felelt.

A 2011-es, nem túl acélos színvonalú Kicking & Screaming folytatásának producere ismét a veterán Bob Marlette volt, a dalokat pedig olyan arcokkal írta Bach, mint Steve Stevens, Duff McKagan és John 5. Előbbi két zenész gyakorlatilag az egész lemezen játszik is, miközben a felállást a régóta Bach mellett nyomuló Bobby Jarzombek dobos és egy új gitáros, Devin Bronson teszi teljessé. A pontos megjelenési dátumot még nem tudni, de vélhetően még az év első feléről van szó, a kiadó pedig a Frontiers lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.