Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Frankenstein Must Be Destroyed: új dal a Hatriot műhelyéből

0630hatriotMég egy új dal demóverzióját lehet meghallgatni a San Franciscó-i Hatriottől, ahonnan az Exodusba történt visszatérése után végül mégis távozott Zetro Souza énekes, két fia azonban továbbvitte a bandát. A négyes felállásban dolgozó csapat már készül a harmadik lemezre.

Noha eredetileg arról volt szó, hogy Zetro Souza az Exodusba történt visszatérése mellett is viszi tovább a fiaival közösen alapított Hatriotöt, az énekes végül leadta a saját csapatot. Zetro két jól sikerült lemezt énekelt fel a csapatban, a 2012-es Heroes Of Origint és a 2013-as Dawn Of The New Centuriant, de a dolgok alakulása miatt a harmadikon már egyik fia, a basszer Cody énekel majd. Mellette Nick Souza dobos, illetve Justin Sakogawa és Kosta Varvatakis gitárosok alkotják a felállást. A harmadik lemez ismét Juan Urteaga hangmérnöki védőszárnyai alatt készül majd, a produceri feladatokat azonban Zetro vállalja magára.

A Carnival Of Execution című dal demóját már nyáron bemutatta a csapat, ezt most követte a Frankenstein Must Be Destroyed is. A lemez végleges verziójára mindkét számot újraveszik majd.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.