Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Foreverly: novemberben érkezik az év legfurcsább duettlemeze

1028bjnjEgészen meglepő lépésre szánta el magát Billie Joe Armstrong: a Green Day frontembere nem mással, mint magával Norah Jonesszal ad ki közös nagylemezt november végén, amely ráadásul kizárólag The Everly Brothers feldolgozásokat tartalmaz.

November 24-én, Foreverly címmel jelenik meg Billie Joe Armstrong és Norah Jones közös feldolgozáslemeze, amely a countrylegenda The Everly Brothers előtt tiszteleg. A lemezen a duó 1958-as Songs Our Daddy Taught Us lemeze által inspirált dalok szerepelnek majd, egytől egyig tradicionális amerikai country/folk örökzöldek.

„Kisfiú korom óta hatalmas The Everly Brothers rajongó vagyok”, mondja a sajátos vállalkozásról Billie Joe. „Pár évvel ezelőtt hallottam először a Songs Our Daddy Taught Us lemezt, és egyből beleszerettem: minden nap lejátszottam, és arra gondoltam, milyen nagyszerű lenne újravenni az egészet, méghozzá egy női énekessel. Azért gondoltam egyből Norah-ra, mert bármit el tud énekelni a rocktól a jazzen át a bluesig, és rögtön tudtam, hogy csodás harmóniákkal állna elő. Szerintem amiért vele dolgoztam, a számok más jelentést kaptak, és a hangszerelésre is kiváló füle van.” „Billie szenvedélyessége és zene iránti nyitottsága nagyon megnyerő volt”, teszi hozzá az énekesnő. „Nem ragaszkodott foggal-körömmel a saját ötleteihez, ami mindkettőnk számára roppant szórakoztatóvá tette annak feltérképezését, mi is áll nekünk a legjobban zeneileg.”

A Long Time Gone című dal alább máris meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Bakk-Dávid László 2013-10-28 16:21
A True Blood főcím-dalának ugyanilyen nyítóriffje van XD
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.