Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Floridából igazolt új gitárost mindkét zenekarába Udo Dirkschneider

0403billA Savatage csatolt vidékeiről, így a Trans-Siberian Orchestrából, a Circle II Circle-ből és a Jon Oliva's Painből ismert Bill Hudson lett Udo Dirkschneider új gitárosa. Mindez természetesen az énekes mindkét bandáját, az U.D.O.-t és a Dirkschneidert is érinti.

Bill Hudson lett az U.D.O. és a Dirkschneider új gitárosa, miután Kasperi Heikkinen nemrég távozott a zenekarokból. Hudsont a Trans-Siberian Orchestrából, a Circle II Circle-ből és a Jon Oliva's Painből lehet ismerni elsősorban, de ő az egyik gitárosa David Vincent és Tim Yeung új Morbid Angel-haknicsapatának, az I Am Morbidnak is – vagyis sokoldalúságára aligha lehet panasz. Hudson pár hete máris a németországi Pulheimben írja a dalokat társaival a következő U.D.O.-anyagra, amelynek felvételei hamarosan megkezdődnek, és elvileg még idén megjelenhet.

A szólóbanda tehát sínen van, de az azonos felállásban kizárólag Accept-klasszikusokat játszó Dirkschneider sztorija is eléggé végtelen történetnek tűnik: Udo március közepén jelentette be, hogy a tavaly Magyarországot is megjárt banda iránti kereslet miatt még legalább egy éven át játszanak majd mindenfelé, és további ritkaságok is bekerülhetnek majd a műsorba.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.