Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Floor Jansen: „Álmodni sem mertem volna ennyire pozitív fogadtatásról”

Észak-Amerika után Nagy-Britannia is megkapja a maga Nightwish adagját Floor Jansennel a mikrofonnál, ezekben a napokban ugyanis már a szigetországban turnéznak a finn szimfo-metalosok. Az új frontlány egy interjúban elárulta: a pozitív fogadtatás még őt is meglepte.

„Nem hinném, hogy bármit is érezhetnék színtiszta izgalom kivételével. Annyira gyorsan zajlott le ez az egész, hogy igazából még időm sem volt pontosan tudatára ébredni annak, mit is csinálok…”, magyarázta Floor a brit Nightwish rajongóklubnak a fogadtatásáról. „A rajongók pozitív reakciói pedig nagyon megleptek, mert tudom, hogy pár éve sokaknak igen nehezükre esett elfogadni Tarja távozását és Anette érkezését. Anette-nek nagyon meg kellett küzdenie a helyéért. Most, hogy ismét más az énekesnő, talán más a helyzet is – kissé mintha egyszerűbb lenne a szituáció. És mivel én magam is tizenhárom éve dolgozom már a metal színtéren… Nem is tudom. Szerencsére nem is jutott időm azon gondolkodni, mit várjak a rajongóktól, ment ahogy mondtam, minden eszméletlen gyorsan zajlott le, de álmodni sem mertem volna ennyire pozitív, meleg fogadtatásról. Mindenki úgy közelített hozzám, hogy ó, ez így oké, szeretjük, jól énekli a dalokat, illik a csapatba… Rengeteg reakciót kaptam, amik mind nagyon-nagyon jók voltak…”

Mi ezek után őszintén szólva meglepődnénk, ha nem Floort választaná állandó énekesnőnek a Nightwish, de a végleges döntés elvileg még várat magára egy ideig. Az mindenesetre biztos, hogy a csapat Jansennel nyomja végig a teljes jövő évi fesztiválszezont is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.