Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Flesh From Bone: csaknem harminc év után új dalt mutatott be a Vio-lence

Let The World Burn címmel jelenik meg a Vio-lence visszatérő minialbuma március 4-én. Az első dal most meghallgatható az EP-ről.

0825violence

violence_c2019 tavaszán tért vissza a színpadra a Vio-lence, majd nem sokkal később aláírtak a Metal Blade-hez, és tavasszal végre megérkezik tőlük az első friss hangzóanyag is. A Let The World Burn huszonkilenc év után az első új kiadvány a bandától, hiszen legutoljára 1993-ban, Nothing To Gain címmel hoztak ki friss dalokat. A jelenlegi felállásban Sean Killian énekes, Phil Demmel gitáros és Perry Strickland dobos képviseli a régi leosztásokat, a második gitáros egy igazi underground nagyágyú, az Overkill hőskorából ismert Bobby Gustafson, a basszer pedig Christian Olde Wolbers (korábban Fear Factory).

A Juan Urteaga producerrel és Tue Madsen, illetve Ted Jensen hangmérnökösködésével készült EP-re az alábbi dalok kerülnek:

01. Flesh From Bone
02. Screaming Always
03. Upon Their Cross
04. Gato Negro
05. Let the World Burn

A Flesh From Bone – a korábban bemutatott, de az EP-re fel nem kerülő Dead Kennedys-feldolgozással együtt – alább meghallgatható. A zenekar – elvileg – Budapesten is fellép majd az aktuális MTV Headbanger's Ball Tour keretében, a Voivod, az Exciter és az Artillery társaságában. Az eredeti dátum tavaly november 27. volt, új időpont egyelőre még nincs. A Vio-lence klasszikus korai lemezeiről itt olvashatsz bővebben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.