Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Five Finger Death Punch: végleges borító és újabb dalrészlet

0607ffdpcCsak a tervezettnél egy héttel később, július 29-én jelenik meg a Five Finger Death Punch új, kétrészes nagylemezének első felvonása, a The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 1. A banda közzétette a Dot Your Eyes című új dal egy részletét is.

Ismeretlen, vélhetően technikai okokból egy hetet csúszik az új Five Finger Death Punch album megjelenése. A The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 1 így július 29-én kerül a boltokba, a második rész a jelenlegi állás szerint valamikor ősszel jelenik meg. A kiadó Amerikában a Prospect Park, a világ összes többi részén pedig az Eleven Seven. A Dot Your Eyes című új dal részlete alább meghallgatható, és immáron a borító is nyilvános.

A Five Finger Death Punch júniusban Európában kezdi meg a koncertezést a legrangosabb fesztiválokon – hozzánk legközelebb a nickelsdorfi NovaRockon játszanak –, majd Amerika következik a Rockstar Energy Drink Mayhem fesztiválturnéval, ahol a főszínpad felülről második fellépőjeként lépnek majd fel, közvetlenül a headliner Rob Zombie előtt. Ősszel a banda ismét Európában turnézik majd az Avenged Sevenfold és a Device társaságában, november 22-én Bécsben is meg lehet majd nézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.