Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Five Finger Death Punch: feloszlás helyett lemezcím és friss dalrészlet

0714ivanKis híján botrányba fulladt a Five Finger Death Punch május 1-jei koncertje Memphisben, ahol a zenekar idő előtt levonult a színpadról, és a balhézó Ivan Moody énekes láttán sokan egyből a csapat szakadásáról kezdtek el vizionálni. A banda nem sokkal később minden efféle híresztelést cáfolt, és még egy új dalrészletet is közzétettek.

Mindössze néhány számot játszott el Memphisben, a Beale Street fesztiválon a Five Finger Death Punch tegnapelőtt este, a hangszeresek ezt követően levonultak a színpadról, Ivan Moody énekes pedig egyedül maradt fent a deszkákon, ahol a szemtanúk szerint meglehetősen heves stílusban dühöngött tovább egy ideig. Ezután persze egyből beindult a pletykagyár: az amerikai metal híroldalak máris a banda esetleges szakadásáról számoltak be, hiszen a nehezen kezelhető, régebben alkoholproblémákkal is küzdött Moody és társai között korábban is előfordultak komoly nézeteltérések, ráadásul bizonyos beszámolók alapján azt lehetett valószínűsíteni, hogy Ivannek Jeremy Spencer dobossal támadt konfliktusa Tennessee-ben.

A zenekar ugyanakkor órákkal az első beszámolók után cáfolta, hogy gondok lennének: állítólag csak a monitorkeveréssel akadtak komoly problémák a színpadon, amit Moody olyan módon kezelt, ahogyan azt ezen a szinten már nem nagyon szokás. Ivan mindenesetre elnézést kért a viselkedéséért, és hogy bizonyítsák, mennyire rendben van minden, helyből be is jelentették: az új album Got Your Six címmel kerül majd a boltokba valamikor az év második felében. Az ismét Kevin Churko producerrel készített lemez Ain’t My Last Dance dalába alább máris bele lehet fülelni egy rövid részlet erejéig.

Posted by Five Finger Death Punch on 2015. május 2.

 

Hozzászólások 

 
+4 #6 antsys 2015-05-03 20:20
Idézet - Maradonnna:
minden idők egyik legtúlértékelte bb rágógumibandájá nak kell a reklám!Amerikáb an menők persze de szerintem Európában a tucat csapatok táborát erősitik! :)

Végre!Köszönöm!
Idézet
 
 
+15 #5 shmonsta 2015-05-03 11:56
Egy zenekar énekese sértegeti a dobost, összevesznek, majd ráfogják a technikára, technikusra. Igazán elegáns. Szerencsére manapság már kiderül az ilyesmi.
Idézet
 
 
-4 #4 revdav11 2015-05-03 11:30
Na kezdődik a fikaáradat.
Aláírom, hogy az utolsó (2?) albumuk már kicsit monoton volt, de akkoris az utóbbi néhány év egyik legsikeresebb metalbandája, és a zenéjükben én nem nagyon találok kivetnivalót.

Abszolút rendben vannak, télleg az életüket kidolgozzák, sikeresek is, és van egy csomó mai fiatal akit ők vezetnek be a keményebb zene világába.
Idézet
 
 
+9 #3 bogar 2015-05-03 10:57
Idézet - Maradonnna:
minden idők egyik legtúlértékelte bb rágógumibandájá nak kell a reklám!Amerikáb an menők persze de szerintem Európában a tucat csapatok táborát erősitik! :)


Pár éve láttam őket a KISS előtt. Komoly sikert arattak, pedig még a nevük sem volt kint a plakáton. Tény, hogy paneles a zenéjük, de iszonyat profik, kurva sokat dolgoznak és a marketingjük sem utolsó.
Annak a receptnek a korszerű változatával működnek, amivel a 70-es évekbeli csapatok szupersztárok lettek. Az meg, hogy az énekes hisztizett egy sort, csak azért téma, mert valaki felvette. Gyakorlatilag minden zenekarról lehet találni ilyen felvételt a neten.
Idézet
 
 
+2 #2 Codename333 2015-05-03 10:55
eddig se volt túl szimpatikus ez az ember.Szerintem egy ripacs. De az h ilyen gáz módon bohóckodik egymagában a színpadon csak még jobban lehúzza nálam a róla alkotott képet......:D
Idézet
 
 
+19 #1 Maradonnna 2015-05-03 08:38
minden idők egyik legtúlértékelte bb rágógumibandájá nak kell a reklám!Amerikáb an menők persze de szerintem Európában a tucat csapatok táborát erősitik! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.