Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fight Or Flight: csak projekt, nem újabb szeg a Disturbed koporsójába

0427fofMiközben David Draiman énekes a Device-szal mozog, John Moyer basszer pedig az Adrenaline Mob tagjaként turnézik, a Disturbed másik fele is megunta a tétlenséget: Dan Donegan gitáros és Mike Wengren dobos is új zenekart alapított Flight Or Fight néven, első lemezük pedig A Life By Design? címmel már júliusban megjelenik.

A Flight Or Fightban az Evans Blue énekese, Dan Chandler, Sean Corcoran basszer és Jeremy Jayson gitáros teszi teljessé a felállást, a debütáló lemez pedig július 22-én kerül a boltokba. A zenei anyag tavaly kezdett el alakot ölteni. „Ez a zene sokkal inkább hard rock”, mondja a zenéről Donegan. „Vannak benne szélsőségesebb momentumok, de összességében több benne a dallam, és tudtunk kísérletezgetni is akusztikus gitárokkal, elektronikával. Más a zene, mint a Disturbed-ben.” A First Of The Last dal alább már meg is hallgatható.

Miután David Draiman bemutatkozó Device lemeze Amerikában igen sikeresnek ígérkezik, a Disturbed táborát érthetően felzaklatta, hogy emellé pluszban Donegan és Wengren is másfelé keresi a szerencséjét. A gitáros azonban leszögezi: ahogy a Device, úgy a Flight Or Fight sem jelenti a Disturbed sztori végét. „Értem, miért dühösek sokan, hogy most éppen mind mással foglalkozunk, de hadd biztosítsak mindenkit, aki várja a napot, hogy visszatérünk Disturbed-ként: nagyon fontosak vagytok számunkra, és ezt be is fogjuk bizonyítani. Addig azonban mind 110 százalékot adunk bele a saját projektjeinkbe. Várom, hogy ismerős arcokat lássak majd a Fight Or Flight turnéján, és utána egy napon a Disturbed turnéján is!”

Preview of "First of the Last" by Fight Or Flight Official

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.