Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

FFDP: végleges az új dobos személye, súlyosabb új lemez készül

0606engenÚj nagylemezén dolgozik a stúdióban a Five Finger Death Punch. Az elődeinél súlyosabbnak ígért albumon az utóbbi idők koncertjein látott Charlie Engen dobol.

Hivatalosan is megerősítette a Five Finger Death Punch, hogy Charlie „The Engine" Engen dobossal készül a következő nagylemez. A 34 éves ütős tavaly ősszel, a Breaking Benjaminnel közös észak-amerikai turnén debütált a bandában, miután Jeremy Spencernek egészségügyi okok miatt ott kellett hagynia a csapat sorait. „Valójában Jeremy talált rá", mondja Jason Hook gitáros. „Egy ideje már ismerték egymást, dobolásról, ilyesmikről beszélgettek, szóval innen ered a kapcsolat, de ez még másfél évvel a váltás előtt kezdődött. Így amikor Jeremy megemlítette, hogy a befejezésen gondolkodik – hiszen volt pár műtétje, és tényleg elkezdte úgy gondolni: nem lesz képes megfelelő teljesítményt nyújtani –, megértettük, főleg, hogy egyből hozzátette: a jó hír, hogy megtalálta a helyére a megfelelő embert. Egyből meg is néztem az online videóit, és azt mondtam: baszki, ez a csávó hihetetlen! Utána már én kerestem meg."

A zenekar ismét Kevin Churko producerrel melózik a stúdióban a lemezen, amelyet súlyosabbnak, zúzósabbnak ígérnek az előző néhánynál. A megjelenés 2019 végén várható.

 

Hozzászólások 

 
#2 BB 2019-06-07 11:30
Idézet - Ivócimbik:
Az milyen komoly, hogy az énekes az aki lassan a világáról nem annyit iszik, de a dobos nem bírja a tempót XD


Mondjuk ha a cikket elolvasnád... írnak benne Spencer műtétjeiről is. Egyébként volt idő, mikor még Ivannek is kifelé állt a rúdja a csapatból, pont a pia miatt, nem véletlen, hogy a turnékon is más énekelt helyette akkor. Tudtommal most béke van, de ha a csávó még mindig annyit vedel, akkor biztos nem sokáig...
Idézet
 
 
#1 Ivócimbik 2019-06-06 14:28
Az milyen komoly, hogy az énekes az aki lassan a világáról nem annyit iszik, de a dobos nem bírja a tempót XD
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.