Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

FEZEN 2013: Amorphis és Fear Factory Fehérváron

Újabb keménykötésű fellépők neve vált nyilvánossá az idei FEZEN kínálatából a már ismert Deep Purple és Arch Enemy mellett: már biztosan ott lesz augusztus elején Székesfehérváron a Fear Factory és az Amorphis.

A '90-es évek legelején még death metalon startolt, de az azóta eltelt bő két évtized alatt egy sajátosan színes zenei világot megteremtő finn Amorphis április közepén adja ki új nagylemezét Circle címmel. Tomi Koivusaariék visszatérő vendégek Magyarországon, ám abba a kategóriába tartoznak, akikre mindig szép számú közönség kíváncsi, hiszen teljesítményük megbízható. A FEZEN-en augusztus 3-án érkeznek, bizonyára már számos új dallal a tarsolyukban a régi klasszikusok mellett.

A Los Angeles-i Fear Factoryt szintén nem kell bemutatni a közönségnek: a zenekar bő húsz éves pályafutásra tekinthet vissza, amely során innovatív hozzáállásuknak köszönhetően a teljes extrém zenei színteret megváltoztatták, az elsők között vegyítve a death metalos, hörgős énekstílust a tiszta énekdallamokkal. 1995-ben kiadott második albumuk, a fenomenális Demanufacture nászra kényszerített két olyan, mindaddig egymással hadilábon álló zenei világot, mint a brutális metal és az elektronika. A modern metal gépészmérnökei legutóbb decemberben jártak nálunk, de augusztus 2-án ismételnek a FEZEN-en.

A szervezők tavaszi akciója keretében most 11.400 forintért vásárolható meg a fesztiválra szóló 3+1 napos bérlet.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Bandi 2013-02-15 14:12
Valami Thrash is lehetne........akár Teuton, akár Bay Area
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.