Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feverish címmel kiadatlan új számot mutatott be a Soilwork

Még év elején jelent meg a Soilwork új albuma, a Verkligheten. A csapat most egy kiadatlan dalt és az album egyik felvételének speciális verzióját mutatta be.

1012soilwork

A Nuclear Blast adta ki január elején a Soilwork tizenegyedik nagylemezét, amely a Verkligheten címet kapta, és több vendég is felbukkan rajta, így Alissa White-Gluz az Arch Enemyből, Tomi Joutsen az Amorphisból és Dave Sheldon az Exes For Eyesból. „Nagyon-nagyon elégedett vagyok a lemezzel, tényleg rendkívül erős lett”, mondta az anyagról még korábban Björn „Speed” Strid énekes. „Talán az eddigi legepikusabb, legsötétebb album, amit eddig készítettünk. És közben nagyon melankolikus, de felemelő is egyben. Hatalmas. Ha hasonlítanom kellene valamihez, a The Ride Majestic és a The Living Infinite keverékeként jellemezném.”

A zenekar most a Feverish című dalt mutatta be, amely nem került fel az anyagra, viszont az ottani számokkal együtt írták. Emellett végre mindenki számára meghallgatható a lemezes Stålfågel azon változata is, amelyben az Arch Enemy énekesnője, Alissa White-Gluz is szerepel, ezt ugyanis némi variálás után végül „sima” verzióban tették fel a lemez normál kiadására.

A Soilwork januárban Budapesten is fellépett az Amorphis társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2019-10-28 22:04
A klipből sokat nem értettem. Kimegy két lány pálinkázni az erdőbe, visznek zenét is, 1975-bem járunk, és kimászik a tó szelleme, aki aztán ártani is akar nekik meg nem is, sikerül is neki meg nem is? Ez egy svéd Bodom-tó eset, csak nem hallottunk róla?

A szám szinte pont olyan stílusú mint a Verkligheten elején levő Arrival / Bleeder Despoiler páros kb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.