Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Feloszlott a Crucified Barbara

0528cbTizennyolc év és négy nagylemez, illetve számtalan turné után beszünteti tevékenységét a Crucified Barbara. A svéd csajok nem hagynak fel a zenéléssel, de együtt egyelőre nem folytatják tovább.

„Szomorúan jelentjük be, hogy ma befejeződött egy hosszú utazás”, áll a Crucified Barbara közleményében. „A Crucified Barbara volt a mi álmunk, és nektek köszönhetően valóra válhatott. Olyan emlékekkel gazdagodtunk zenekarként az együtt töltött időben, veletek közösen, amelyeket az idő múlása sem fakíthat ki. Az életünk azonban másfelé kanyarodik, és tovább kell lépnünk. Az utóbbi éveknek megvolt a maguk ára mindnyájunk esetében, és valahol útközben elveszett a közös zenélés öröme. De szívünkben ma is zenészek vagyunk, és egyikünk sem játszotta még el az utolsó akkordját, szóval lehet, hogy még látjuk egymást más körülmények között, más variációkban.”

A Cruicified Barbara 1998-ban alakult Ida Evileye basszer, Klara Force gitáros, Mia Coldheart énekes/gitáros és Nicki Wicked dobos jóvoltából, és saját stílusukat a kezdetektől fogva a Motörhead és a The Runaways tökéletes keverékeként jellemezték. A csapat első albuma, a 2005-ös In Distortion We Trust otthon, Svédországban komoly sikert aratott, és a banda olyan előadókkal turnézhatott, mint a Motörhead, a Sepultura, az In Flames vagy Doro Pesch. A 2009-es folytatás, a ’Til Death Do Us Party szintén nagy elismeréseket hozott nekik hazájukban, a 2012-es The Midnight Chase pedig már Európa más területein is megindította őket előre. Legutóbbi – ezáltal utolsó – anyaguk In The Red címmel jelent meg 2014-ben, ennek turnéján Magyarországra is eljutottak.

A zenekar köszönetet mond mindenkinek, akik az évek során támogatták őket, természetesen elsősorban a rajongóknak. A csajok további terveiről egyelőre nem tudni semmit.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Cicciolina 2016-06-16 10:58
Idézet - Bőhm bácsi:
Na ezekkel a bombázókkal mehetne az entyem - pentyem .


kevés vagy te ehhez kisapám
Idézet
 
 
#1 Bőhm bácsi 2016-06-16 10:04
Na ezekkel a bombázókkal mehetne az entyem - pentyem .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.