Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fele-fele arányban rejt majd régi és új dalokat a második Hell nagylemez

0829holleCurse And Chapter néven november 21-én jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában a brit Hell új nagylemeze. Andy Sneap szerint ezt az anyagot már egy összefogottabb, jobban beérett csapat készítette, mint a két évvel ezelőtti Human Remainst.

„Az utóbbi pár hónapban keményen dolgoztunk a lemezen a koncertek között, de már az elmúlt egy évben is folyamatosan demózunk", mondja a készülő albumról a csapat legismertebb tagja, a világ egyik legkeresettebb metal producere, Andy Sneap gitáros. „Ez idő szerint a lemez fele-fele arányban rejt régi és új anyagot, és tényleg úgy nézünk erre az egészre, hogy előre akarunk lépni, és nem szeretnénk nosztalgiacsapatként működni. A zenekarnak nyilván van egy komoly történelme, de egy csomó új ötletünk is akad. Négy dal feléneklése és basszustémái még nincsenek fent, és két dalhoz még a gitárokat is rögzíteni kell, utána pedig jöhet a keverés."

Sneap szerint a lemez sokkal inkább zenekari munkában készült, mint elődje, a 2011-es, komoly kritikai- és közönségsikert aratott Human Remains, amely feltámasztotta az 1987-ben feloszlott, az undergroundban kultikusnak számító okkult brit heavy metal bandát. A Curse And Chaptert a The Age Of Nefarious című single vezeti majd fel. A csapat tagjai Sneap mellett David Bower énekes, Ken Bower gitáros, Tony Speakman basszer és Tim Bowler dobos.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.