Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Felbecsülhetetlen értékű relikviák pusztultak el Sebastian Bach házában

Aki eddig bármiféle kiadatlan klasszikus Skid Row ritkaság megjelentetésében reménykedett, letehet a vágyairól: az Egyesült Államok északkeleti partvidékére lecsapó Irene hurrikán gyakorlatilag totálisan megsemmisítette Sebastian Bach New Jersey-i otthonát és az ott őrzött felvételeket, relikviákat.

A sokkolt és elkeseredett énekes vasárnap közzétette, hogy élete egyetlen otthona, ahol több mint két évtizedet húzott le, megsemmisült a hurrikán tombolása következtében. „Pótolhatatlan dolgok pusztultak el örökre", írja Bach. „Eredeti KISS vízköpők az 1979-es turnéról, KISS flipper, Skid Row mesterszalagok, video- és audiofelvételek, az Oh Say Can You Scream videónk mesterszalagjai, és így tovább... Egyedülálló Skid Row relikviák dobozainak tömege semmisült meg, közöttük mindenfélével az első turnétól az utolsóig: minden, amit csak összegyűjtöttem annak idején az úton, és senki más nem rendelkezett velük. A pincében komplett könyvtáram volt minden egyes magazinnal, aminek a címlapján valaha is szerepelt a Skid Row. Most ez is elveszett. Természetesen megpróbáljuk megmenteni, amit lehet, de most már csak azt kívánom, hogy bárcsak találtunk volna valami okot egy box set vagy valami hasonló megjelentetésére a hurrikán előtt... De senki nem foglalkozott ezzel, most pedig már késő. Nem tudod, mid van, amíg nem veszítetted el."

„Egyedül az nyugtat meg, hogy a gyermekeimnek és az ex-feleségemnek nem esett bántódása", teszi hozzá Sebastian. „Apám festményei is sértetlenek (Bach apja, David Bierk képzőművész festette többek között a Slave To The Grind borítóját is), a naplóim is szárazak és érintetlenek. Ma az tartja bennem a lelket, hogy a Black Veil Brides Set The World On Fire lemezét bömböltetem újra és újra..."

Az eredetileg torontói illetőségű énekes azt mondja: mivel háza elpusztulásával az utolsó szál is elszakadt, ami őt New Jerseyhez kötötte, végleg elköltözik a városból, és tartósan is Los Angelesben rendezkedik be.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.