Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fejben már íródik a hármas Sixx: A.M. album

2013-ban új lemezt jelentet meg a Sixx: A.M., akik remélhetőleg élőben is játszanak majd a következő év folyamán. Egyelőre nem tudni további részleteket Nikki Sixxék terveiről, így azt sem, hogy – az első két albumhoz hasonlóan – a harmadik lemez is a Mötley Crüe főnök aktuális könyvének soundtrackje lesz-e, vagy ezúttal önállóan dobják piacra.

Elég csendes periódus áll a Sixx: A.M. mögött, hiszen Nikki Sixx a Mötley Crüe-vel turnézta végig 2012 nagyrészét, DJ Ashba gitáros a Guns N’ Roses jelenlegi felállásának egyik oszlopaként járta be a világot, James Michael énekes pedig produceri és dalszerzői háttérmunkáira koncentrált többek között a Papa Roach-csal és a Halestormmal. Most azonban úgy fest, lassan ismét mozgásba lendül a gépezet: a trió 2013-ban új albummal jelentkezik.

Bővebb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, de jövőre a lemez mellé állítólag turné is várható, márpedig utóbbi téren különösen hézagosan mozgolódtak az elmúlt években: a Sixx: A.M. utoljára idén áprilisban, a Los Angeles-i Revolver Golden Gods díjkiosztón állt színpadra, és 2008 óta ez volt az első élő fellépésük. Ezt leszámítva egyetlen idei aktivitásuk az volt, hogy Are You With Me Now videóklipjüket egy rák, cukorbetegség és AIDS ellen küzdő alapítvány tevékenységének szolgálatába állították. Utolsó kiadványuk, az akusztikus 7 EP 2011 végén jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.