Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február 7-én jelenik meg az új Van Halen album

Úgy tűnik, tényleg vége a várakozásnak: az általában igen megbízható rajongói oldal, a Van Halen News Desk információi szerint február 7-én kerülhet a boltokba a Van Halen új nagylemeze, amely Eddie-ék tizenkettedik stúdióprodukciója lesz. Az album címét továbbra sem tudni, de január 10-étől állítólag nyilvános lesz az első single is.

Február 7-én állítólag végre tényleg megjelenik a Van Halen új nagylemeze, az első soralbum a bandától az 1998-as Van Halen 3 óta, és a 1984 óta az első teljes anyaguk, amin ismét az eredeti frontember, David Lee Roth áll a mikrofonnál. Szintén ez az első Van Halen mű, amin nem szerepel Michael Anthony basszusgitáros, az ő posztján ugyanis 2006 óta Eddie Van Halen fia, Wolfgang áll, aki márciusban még mindig csak a huszonegyedik születésnapját ünnepli majd. A lemezre ugyanakkor Eddie játszotta fel a basszustémákat. A John Shanks producerrel rögzített albumot az Interscope adja majd ki – a lemez ebből a szempontból is fordulópontot jelent, a Van Halen ugyanis karrierje kezdete, azaz a '70-es évek vége óta a Warnernél dolgozott.

A lemez első kislemez- és klipdala január 10-én kerül ki a rádiókhoz, a zenetévékhez és a videómegosztókra, a banda amerikai turnéjának pontos részletei pedig január 3-án válnak nyilvánossá. Ezután egy héttel már jegyeket is lehet majd kapni a fellépésekre.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.