Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február 5-én jelenik meg a The Cult tizedik albuma

0623cultbandCímet egyelőre még nem tudunk, de nem kell sokat várni a The Cult új nagylemezére sem: Ian Astburyék befejezték a munkát az albumon, amely a jövő év elején kerül a boltokba. A csapatba új basszer is került.

Február 5-én jelenik meg a The Cult új, tizedik stúdiólemeze, a a 2012-es Choice Of Weapon folytatása. Ian Astbury és Billy Duffy előzetesen dinamikusabb, súlyosabb lemezt ígért az utóbbi kettőnél, de az persze majd csak a megjelenés környékén válik el, tényleg igazad beszéltek-e, pláne, hogy más dolgok is elhangzottak az anyag kapcsán. „Szerintem nem olyan lesz, mint a Born Into This”, mondta Duffy még tavaly egy interjúban. „Annál gitárcentrikusabb, súlyosabb album várható. A Born Into This számos ok miatt lett gitármentesebb, amiket itt most nem fogok részletezni, de az én füleimnek ebből a szempontból ma már kicsit bátortalannak tűnik. De én mondjuk nem tudom tárgyilagosan megítélni… Az új albummal kapcsolatban még nem vagyunk benne eléggé a dalszerzési szakaszban ahhoz, hogy meg lehessen mondani, milyen lesz a teljes lemez. Vannak befejezett dalaink, de nem annyi, hogy abból következtetni lehessen a végleges irányvonalra. De nem hinném, hogy óriási elrugaszkodás lenne a korábbi dolgainkhoz képest, nem kell különösen vad kísérletekre számítani. Nem tudom, tényleg – az mindenesetre biztos, hogy Ian egy elektro-dub-dance lemezt akar készíteni.”

A zenekarnak egyébként új basszusgitárosa is van Grant Fitzpatrick személyében, és már ő játszik majd azon az észak-amerikai miniturnén, amit ebben a hónapban folytatnak le.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Zsolti 2015-11-06 17:19
Várom. :)
Kár, hogy nem volt a Love-ról klasszikushock cikk, októberben volt 30 éves, nagyon jó lemez, most fedezem fel újra, a Cult- mesterhármas első tagja.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.