Shock!

január 16.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Fear Factory: nincs feloszlás, készül a Genexus folytatása

0711ffNoha egy lemondott koncert és egy azóta törölt Instagram-poszt alapján nemrég felröppent a Fear Factory feloszlásának híre, ilyesmiről szerencsére nincs szó. Burton C. Bell egy friss interjúban most arról beszélt, hogy készül a zenekar új lemeze.

Az utóbbi napokban elég kellemetlen hírek érkeztek a Fear Factory környékéről. A zenekart minden különösebb indok nélkül törölték a hónap végén esedékes, a Danzig köré épített Blackest Of The Black fesztivál fellépői közül, majd egykori basszerük és gitárosuk, Christian Olde Wolbers közzétett az Instagramján egy RIP Fear Factory szövegű posztot, mellette a #GrownAssMenThatCantWorkOutShit hashtaggel. Dino Cazares utóbb cáfolta, hogy a zenekar feloszlott volna, és egy most bemutatott Burton C. Bell-interjú is arról árulkodik: Christian talán csak a klasszikus felállás majdani összeborulásáról beszélhetett. Az énekes a Kilpopnak most azt mondta: a csapat már írja az új dalokat. „A Genexusra nagyon jó visszajelzések érkeztek, most pedig megpróbáljuk azt is felülmúlni, mert a pozitív reakciók hatására csak még keményebben akarunk még messzebbre eljutni. Már dolgozunk az új albumon. Még nem vettünk fel semmit, de szerintem az új nóták még erősebbek, még feszesebbek a Genexuson szereplőknél. Elkaptuk a fonalat, és kurva jó lesz.”

Dino esetében az utóbbi hónapokban többször is szó esett egy esetleges szólóalbumról, ám most úgy tűnik, ez valami miatt mégsem fog elkészülni.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 notreadam 2017-05-24 18:32
Kíváncsi vagyok,a Genexus valóban jó album volt(nekem az Obsolete óta nem tetszett úgy FF album mint ez),ha meg még meg is tudják ugrani...nagyszerű lesz.
Idézet
 
 
+6 #1 Dead again 2017-05-24 10:47
Király, várom nagyon! A Genexus nagy királyság volt! Amúgy sajnálom, hogy nem állhat össze többet az eredeti felállás.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.