Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ezúttal már a PeCsát táncoltatja meg a Volbeat

0320volbeatAki szemfülesen figyelte az utóbbi hetekben a Concerto facebookos oldalát, azt aligha éri meglepetésként a hír: június 18-án ismét Budapesten játszik Dánia legmetalosabb rock’n’roll / legrock’n’rollosabb metal fogata, a Volbeat. Mivel Michael Poulsenék ázsiója az utóbbi években igencsak megnövekedett, senkit sem érhet meglepetésként a hír, hogy a buli helyszíne ezúttal már a PeCsa lesz.

A Volbeat nemrég az Anthraxből januárban távozott Rob Caggiano szólógitárossal erősödött, így ismét teljes a négyes felállás, és minden készen áll arra, hogy újabb hatalmasat lépjenek előre a következő anyaggal. „Ez egy új rezgésű Volbeat”, mondja a banda április 8-án érkező új lemezéről, a többek között King Diamond vendégszereplésével emelt fényű Outlaw Gentlemen & Shady Ladies-ről Michael Poulsen énekes/gitáros. „Minden rajta van: a rockabilly, a dallamok, az ultrasúlyos részek, a vadnyugati motívumok és a nagy rocktémák. Minden, amiről a Volbeat szól, de kitoljuk a határokat.”

A Volbeat legutóbbi albuma 2010-ben jelent meg Beyond Hell / Above Heaven címmel, és világszerte hatalmas sikert aratott: az Egyesült Államokban eddig több mint 170 ezer példányban talált gazdára, és Németországban is bőven 100 ezres eladás felett jár már. Az új album első klipje, a Cape Of Our Hero alább megtekinthető.

A banda március 6-ától Amerikában turnézik a Danko Jonesszal, majd nyár elejétől Európában fesztiváloznak. Remek hír, hogy a Concerto június 18-án ismét elhozza Budapestre a bandát, a helyszín azonban ezúttal már nem valamelyik klub színpada lesz, hanem a PeCsa Music Hall.

További információk itt és hamarosan nálunk is.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 TelekiPál 2013-03-21 08:39
Na végre egy normális zenekar Magyarországon. Megyek!
Idézet
 
 
+1 #1 csabinter 2013-03-20 17:11
FUCKYEAH
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.