Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez lehet a Metal Church MK3 éra legjobb lemeze!”

Generation Nothing címmel jelenik meg valamikor az év vége felé a Metal Church új lemeze, amelyet a zenekar a mostani, Ronny Munroe-féle felállás lehetséges legjobbjaként emleget az előzetes interjúkban. Az anyagot a főnök, Kurdt Vanderhoof gitáros Body Of Work kiadója gondozza majd.

„Ez lehet a Metal Church MK3 éra legjobb albuma!”, mondja a csapat a szinte már teljes egészében rögzített lemezről, amely stílusát tekintve rejt majd újdonságokat is. „Nagyon hasonlít a zene a régire, de van benne pár olyan elem is, ami nagyon mai”, magyarázta korábban Ronny Munroe énekes a Metal Assaultnak. „Van benne egy kis… nem mondom azt, hogy progos, mert nem igaz, de akadnak benne kicsit progresszív elemek, de összességében a dalok sokkal inkább ütnek a korai albumainkra, mint bármi, amit eddig csináltunk ezzel a felállással. Ez nagyon izgalmas számomra, és szerintem a rajongóknak is igencsak bejön majd.”

Az egyik legalapvetőbb amerikai power metal csapat aktuális felállásában Ronny Munroe énekel, Kurdt mellett Rick Van Zandt gitározik, Steve Unger basszusgitározik és a Savatage-ból ismert Jeff Plate dobol.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.