Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a lemez nagyon más, mint amit eddig csináltunk”

Megkezdte a munkát az új lemezen a lengyel progresszív mester Riverside. Az album a mostani tervek szerint augusztusban, szeptemberben jelenik meg.

Elég komoly sikert aratott a Riverside legutóbbi albuma, a sorban ötödik Shrine Of New Generation Slaves: a 2013 januárjában kihozott lemez hazájukban, Lengyelországban a második helyen kezdett, de a kontinens legnagyobb zenei piacán, Németországban is sikerült a 33. helyig verekedniük magukat. A turné, amelynek során Magyarországot is elérték, szintén remek nézőszámok előtt futott le, így a banda most feltöltődve állhat neki a folytatásnak, amely Love, Fear And The Time Machine címmel jelenik meg az év második felében. „Ez a hatodik lemezünk, hat szóból áll a címe, és hatvan perc új zenét rejt majd”, mondja az anyagról a főnök, Mariusz Duda. „Még több dallamot rejt majd az anyag tökéletesen más színárnyalatba öltöztetve. Zenekarként változunk és fejlődünk, egyre felnőttebbek leszünk, és mind olyan, egymástól különböző albumokat akarunk készíteni, amiket egyszerűen jó hallgatni. És ez az új olyan lesz, mint egy friss, mély lélegzetvétel: nagyon más, mint amit eddig csináltunk.”

A felvételek márciusban kezdődnek, a banda kiadója továbbra is az InsideOut. A Riverside már néhány fesztiválfellépést is lekötött erre az évre elsősorban Európában, de ott lesznek szeptemberben az atlantai ProgPower USA XVI névsorában is.

 

Hozzászólások 

 
#1 iLane 2015-01-20 10:38
Azért nagyon más ne legyen, mert az eddigiek kurvajók voltak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.