Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a dal amolyan audio-antidepresszáns nekünk”

Új dallal jelentkezett az Atreyu. A zenekar februárban Budapesten is fellép a Bullet For My Valentine és a Jinjer társaságában.

0129atreyu

Drowning címmel friss dalt mutatott be az Atreyu, az első szerzeményt a 2021-es Baptize lemez óta. Utóbbi lemez ugyebár azért jelentett korszakhatárt a kaliforniai csapat pályáján, mert itt vette át teljes egészében a frontemberi feladatokat a korábbi dobos, Brandon Saller, miután Alex Varkatzas énekes leköszönt a mikrofontól. „Ez a dal amolyan audio-antidepresszáns nekünk – mondják a számról. – Mint szinte mindenki, mi öten is számos különböző formában megtapasztaltuk már a depresszió, a szorongás és a félelem hullámait. A Drowning arról az érzésről mesél, amikor úgy érzed, minden maga alá temet. De megnyugvást leltünk abban, hogy egyszerűen csak beszélünk egymással ezekről az érzésekről, és reméljük, ti ugyanide érkeztek majd, ha meghallgatjátok.”

Az Atreyu február 10-én Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en játszik a Bullet For My Valentine és a Jinjer előtt. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.