Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exodus: októberben érkezik a Blood In, Blood Out

0628exoŐsz második felében jelenik meg az Exodus új nagylemeze. A Blood In, Blood Out az első anyag lesz a veterán Bay Area mesterektől a 2004-es Tempo Of The Damned óta, amelyen Steve „Zetro” Souza énekel.

Kiderült: Blood In, Blood Out címmel jelenik meg október végén az Exodus új, sorrendben tizedik stúdióalbuma a Nuclear Blast gondozásában. A csapat ezzel párhuzamosan már az észak-amerikai utakat rója majd a Slayer és a Suicidal Tendencies társaságában, természetesen ismét Zetro Souzával a fronton, akivel egyébként július 11-én adják első koncertjüket Balingenben, a Bang Your Head!!! Fesztiválon.

A Blood In, Blood Out az előzetes nyilatkozatok fényében valószínűleg továbbra sem cukros balladákat rejt majd, ugyanakkor bizonyos megnyilvánulások alapján több köze lesz a ’80-as évek klasszikusaihoz, mint az elmúlt tíz év tüskés, durva, komplex Exodus-lemezeinek. „Tom Hunting pedig egyszerűen gyilkosan teljesít! Ennyire jó dobhangzása még soha nem volt ennek a bandának, egyszerűen odavág! Annyira istenverte módon súlyos a lemez, hogy az már nem is vicces! Nem is lehetnénk elégedettebbek a dolgok alakulásával. Letaglózó!”, mondta még márciusban Gary Holt gitáros a lemezről. A lemezfelvétel kellős közepén kirúgott Rob Dukes azonban több ízben is azt emelte ki, hogy az anyag ezzel együtt is elkanyarodik majd az utóbbi albumok modernebb vonalától. „Hogy fogalmazzam ezt meg szépen? Szóval az új anyag sokkal inkább visszatekintő jellegű, van benne egy kis punk rockos árnyalat. Inkább a Fabulous Disaster-korszakos Exodus stílusát idézi, ami egyébként nekem is feküdt”, mondta Rob már a kipenderítése után egy interjúban. Korábban ugyanő úgy fogalmazott: a tempók ugyan gyorsak, de a megközelítés mégis változott. „Ez egy nagyon gyors album, amiben több a punk rockos érzés. Már úgy értem, hogy az utóbbi pár Exodus lemezen amolyan metal eposzok szerepeltek, csupa hosszabb dal. Ezek a mostaniak viszont rövidebbek és kicsit gyorsabbak, ami tényleg más érzést ad az egésznek.”

Őszinte érdeklődéssel várjuk…

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Edu 2014-07-10 12:59
Nagyszerű hír! Már alig várom, hogy belehallgathass ak ;D. Remélem tényleg olyan jó lesz mint ahogy azt híresztelik.
Idézet
 
 
+6 #1 Sárvári Gábor 2014-07-10 12:56
Aha. Szóval Blood In, Blood Out.
Bonded by Blood in, Bonded by Blood Out.
Azért kíváncsi vagyok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.