Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exkluzív új dallal reagál a közállapotokra a Sodom

1017sodomMint arról tegnap mi is beszámoltunk, hamarosan a Kreator, az Arch Enemy és a Vader társaságában vág neki Európának a Sodom. Tom Angelripperék emellett egy friss EP-vel is jelentkeznek, amely a Sacred Warpath címet viseli.

„Miután az a benyomásunk támadt, hogy a világ szép lassan elemeire hullik, úgy döntöttük, mi is hallatjuk a hangunkat, ameddig még van rá idő", mondja Tom a kiadványról. „A Sacred Warpath nótát eredetileg a következő lemezünkhöz írtuk, de jó ötletnek tűnt kihozni amolyan étvágygerjesztőként a jövőbeli Sodom-számok előtt. Merthogy nyers, brutális dal, amiben visszatükröződik mindaz, amitől félünk és rémálmokat okoznak nekünk manapság... Eléggé olyan, mint az a gyűlölettel teli világ, amelyben élünk. És talán autentikusabb is minden eddigi kiadványunknál."

Az EP-re a címadó dal mellett három idei németországi koncertfelvétel kerül, a borító pedig egy ősrégi, még a '80-as években született demóhoz készült vázlat professzionális újraálmodása. Arról egyelőre nem szól a fáma, mikor követi mindezt teljes új nagylemez is, de minden bizonnyal még a jövő év folyamán.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 ancsi 2014-10-18 14:31
s o d o m forever :) aaarrgghhh
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.