Shock!

január 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Exhorder: hivatalos videó az első újkori koncertről

Február első felében játszotta le első koncertjeit az ismét újjáéledt Exhorder. Kyle Thomasék most közzétették a Legions Of Death hivatalos videóját Brooklynból.

0302exhorder

Novemberben jelentette be Kyle Thomas énekes és Vinnie LaBella gitáros, hogy ismét újjáalakították az Exhordert. A New Orleans-i extrém thrashbanda mostani felállásának további tagjai Marzi Montazeri gitáros (Philip H. Anselmo & The Illegals, Superjoint Ritual), Jason Viebrooks basszer (Heathen, Grip Inc.) és Sasha Horn dobos (Forbidden). A csapat február 9-én, Brooklynban adta első koncertjét, az 1990-es Slaughter In The Vaticant és az 1992-es The Law-t klasszikus dalaival. A Legions Of Death videóját most hivatalosan is közzétették, de egy nemhivatalos, hosszabb videó is megtekinthető alább.

Az Exhorder nyáron több európai fesztiválon is fellép, hozzánk legközelebb jelen állás szerint az augusztus 8-11. közötti cseh Brutal Assaulton játszanak majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Lukács László 2018-03-02 15:29
Engem valahogy nem érdekel, hogy, hogy néznek ki :(
Nagyon betyár!!
Idézet
 
 
-5 #1 necromedve 2018-03-02 13:09
Őszintén szólva ezt jobb volt hallgatni, mint megnézni. :P Hangra teljesen rendben vannak, de ilyen kiállással, mint Kyle Thomas, vagy a szakállas, kopaszodó-púposodó gitáros, nem túl hiteles az agresszív thrash. Kis sportolás rájuk férne, főleg előbbire, mert ha 2-3 év múlva még egy botot is vesz a kezébe, ebben az atlétában pont úgy néz majd ki, mint nagyfaterom. Értem én, hogy meleg van a klubban, de akkor is... :P
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.