Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Év végén érkezik az új Five Finger Death Punch

1209ffdpStúdióba vonult a Five Finger Death Punch, hogy elkészítsék az új albumot. A lemez ezúttal szimpla lesz, és valamikor 2015 végén várható a megjelenése.

Egyelőre nem tudni biztosan, de vélhetően ismét Kevin Churko producerkedése mellett kezdi meg a munkát új lemezén a Las Vegas-i Five Finger Death Punch. A zenekar tempója idén is a szokásos módon feszítettnek ígérkezik: miközben folyamatosan dolgoznak az albumon, áprilisban és májusban Észak-Amerikában koncerteznek, a fesztiválszezonban pedig Európában játszanak: részt vesznek nyitószámként a Judas Priest turnéján, de ott lesznek például a NovaRockon is.

„Mindig megpróbálunk kicsit másképp állni a dolgokhoz, mint azelőtt, de anélkül, hogy drasztikusan eltérnénk a korábbiaktól", mondta pár héttel ezelőtt az új dalokról Jeremy Spencer dobos. „Vagyunk, akik vagyunk, és nem gondolom, hogy valaha is olyasmibe fognánk, ami annyira más a korábbi dolgainknál, hogy az emberek elfordulnának tőlünk. Van egy bizonyos hangzásunk, és engem is őszintén érdekel, milyen irányokba tudjuk ezt továbbfejleszteni. Szeretek új albumokat készíteni, érezni az energiát, látni, mennyit fejlődött mindenki, meg az összeset, ami ezzel az egésszel jár. Mi is hajtjuk saját magunkat, kicsit kísérletezgetünk, hiszen számunkra is fontos, hogy frissek maradjunk."

A dobos szerint az újonnan elkészült Death Punch-dalok elég morózusak. „Nekem bejönnek ezek a számok, haver. Brutálisabb, szélsőségesebb dinamikájú témák. Akadnak tényleg lágy részek, de nagyon durvák is. A teljes skálán végigmegyünk."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.